Formular de înscriere Masterclass de Cânt Bizantin

Ediția a XIV-a a Masterclass-ului de Cânt Bizantin de la Iași (11 - 16 iulie 2021) a fost pregătită pentru dumneavoastră respectând ultimele reglementări oficiale, determinate de contextul actual. Prin urmare, forma desfășurării evenimentului va fi cu prezență fizică (în limita a 70 de persoane, conform cu numărul de locuri disponibile în sală și a regulilor de distanțare) și cu posibilitate de participare online, pentru restul cursanților. Se va asigura traducerea cursurilor domnului Panagiotis Neochoritis în limbile română și engleză. De asemenea, prelegerile invitaților români vor fi traduse în limba engleză, iar cele ale invitaților greci, în limba română. Completarea și trimiterea acestui formular, precum și achitarea taxei de înscriere, acordă participanților dreptul de a asista la toate activitățile din cadrul evenimentului (cursuri teoretice și practice, conferințe și dezbateri). În timpul desfășurării activităților online puteți adresa în scris comentarii și întrebări invitaților, folosind funcția „chat” de pe platformă. Cu acceptul și la solicitarea susținătorului de curs, participanții din mediul online pot adresa în mod direct întrebările lor și prin conectare audio/video.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Taxa de înscriere: 300 RON/persoană
Achitarea taxei se poate face prin: a. plată online, prin intermediul Librăriei Byzantion, la următorul link: https://shop.byzantion.ro/product/399/taxa-inscriere-la-masterclass-ul-international-de-cant-bizantin-de-la-iasi-13-17-iulie-2020.html ATENȚIE! Pentru a putea achita taxa de înscriere, trebuie să completați toate datele din formularul de comandă și să creați un cont personal pe site-ul shop.byzantion.ro. b. virament bancar în contul Asociației Culturale BYZANTION: Cont ING Bank: RO84 INGB 0000 9999 0240 4320 În acest caz, la detalii plată, vă rugăm să treceți: TAXĂ MCB21. După achitarea taxei, vă rugăm să trimiteți dovada efectuării plății (document scanat, fotografie, print screen sau extras bancar) pe adresa .. Dovada confirmării înscrierii o veți primi pe mail, după verificarea documentului bancar trimis.
După înscriere, pagina de facebook Byzantion și site-ul http://byzantion.ro vor reprezenta sursele oficiale de informare a cursanților cu privire la orice actualizare a programului sau schimbare neprevăzută în organizarea evenimentului.
Completarea acestui formular, presupune faptul că ați citit și sunteți de acord cu următoarele informații și recomandări:
1. Preluarea și difuzarea de imagini sau sunet pe toată perioada evenimentului nu sunt permise. De asemenea, rugăm participanții să evite comentarea pe internet a oricărui aspect din timpul cursurilor, scos din contextul în care acesta a fost tratat.
2. În a doua parte a zilei, durata fiecărui curs de interpretare cu domnul Panagiotis Neochoritis poate suferi prelungiri, în funcție de dorința domniei sale de a aprofunda unele aspecte.
Alte informații de ordin tehnic:
3. Participanții sunt rugați să instaleze din timp platforma Zoom și să verifice buna funcționare a acesteia, precum și a camerei video, respectiv a microfonului care vor fi folosite.
4. Dacă un participant trebuie să își facă un cont nou, este rugat să completeze numele, prenumele (cu titulatura, dacă e cazul), precum și locația și vârsta între paranteze. Ex: M. Iustin Craiu (m. Sihăstria, 32) sau Prof. Ionuț Dima (București, 25).
5. Participanții sunt rugați să se conecteze cu cel puțin 10 minute înainte de ora programată pentru desfășurarea sesiunilor, organizatorii rezervându-și dreptul de a selecta din sala de așteptare („waiting room”) doar participanții înscriși oficial la acest eveniment.
6. Organizatorii recomandă să folosiți o conexiune la internet prin cablu sau o conexiune wi-fi cât mai bună și verificată în prealabil. Conexiunea calculatorului prin hotspot (de pe telefonul mobil) nu este recomandată.
7. Pe toată perioada desfășurării cursurilor, gazda va închide microfoanele participanților, comentariile și întrebările putând fi adresate în scris (prin chat) direct gazdei. În timpul sesiunilor de întrebări, invitatul poate solicita participanților să adreseze întrebări prin intermediul camerei video.
8. În cazul în care unul dintre participanți intervine în discuție (la cererea invitatului sau a gazdei), este rugat să se asigure că nu există zgomot de fundal.
9. Cursanții prezenți fizic la eveniment sunt rugați să-și asigure din timp serviciile de cazare și/sau masă. În cazul în care sunt solicitați, organizatorii pot recomanda diferite locații din orașul Iași.
Pentru informații suplimentare privind înscrierea și participarea la Masterclass-ul Internațional de Cânt Bizantin, ne puteți contacta la: 0758.644.016 | Arhid. Dragoș-Gabriel CHELARIU sau prin sms la 0746.437.938.
Invalid Input

Ultimele postări pe forum

  • No posts to display.

Înregistrări YouTube

Ultimele Articole